10 weird facts About me🤓

Heyy iedereen,

Beetje lang geleden maar ik heb vandaag weer een artikel voor jullie! Vandaag ga ik jullie 10 rare feitjes over mezelf vertellen. Sommige waarvan ik niet eens zeker weet of Lisa en Rhodé ze weten. Ik hoop dat jullie het een beetje waard vinden om te lezen. Je mag er natuurlijk ook heel hard om lachen.

  1. Ik leer bijna nooit voor toetsen. Ik heb morgen ook een wiskunde repetitie voor heel veel en ik heb nog niks geleerd. Ik ben gewoon zo slecht in plannen en in me concentreren. Iemand toevallig nog tips??? Please zet je in de comments
  2. Er ligt altijd een zak chips op mijn kamer. Op dit moment is het ovenchips van lays dus eigenlijk hartstikke low-calorie
  3. Ik doe aan geen sport. Ik fiets wel iedere dag 18 km op en neer naar school maar dan kom ik langs de Mac donalds en dan is het fietsen ook gelijk niks meer waard. Ik wil trouwens wel aan een sport beginnen maar ik heb er geen tijd voor.
  4. Mijn kamer is overdag een rotzooi maar ’s avonds ruim ik hem altijd weer op. Ik kan namelijk niet slapen in een rommelige kamer. Altijd voor ik naar bed ga, ruim ik even mijn kamer op: bureau leeg, kleren in de wasmand of in de kast, alle troep op de grond opruimen en alle schoenen terug in het kastje.
  5. Ik ben (samen met Lisa) enorm Harry Potter fan!  We hebben zelfs matchende armbandjes (Rhodé heeft ook dezelfde) ik heb alle films gezien, bijna alle boeken gelezen en ik heb zelfs muur decoratie van Harry Potter en Harry Potter pantoffels en een sportbroeken van Harry Potter.
  6. Ik heb een kat Tails. Zijn naam is Tails vanwege het Sonia figuur Tails. Hij was vroeger een zwerfkatje en wij hebben hem geadopteerd. Het is trouwens wel een hele chagrijnige kat. Hij staat echt nooit leuk op foto’s
  7. Ik slaap nog steeds met een knuffel in bed. Maar ff eerlijk, wie niet?!
  8. Mijn droom is een succesvolle rijke vrouw worden. Ik heb 2 opties: een rijke man trouwen of goed gaan leren en een goede baan krijgen….
  9. Ik verbeter iedereen op dan en als. Als iemand niet weet waar ik het over heb, voorbeeldje: ik ben even lang ALS jij. Ik ben langer DAN jij. Als is bij een vergelijking en dan is bij een verschil. Onthoud dit wamt het is zo irritant om het verkeerd te horen.
  10. Ik kijk te veel Netflix. Maar geldt dit niet voor ons allemaal??? Even alle series die ik heb gekeken opgesomt: New girl, how i met your mother, gossip girl, once uppon a time, suits en ik ben bijna klaar met Teen wolf. Hierna ga ik beginnen aan white collar😁.

Dat was het zo’n beetje. Nu ga ik veder met wiskunde. Ik zal poneren vaker schrijven voor de blog maar zoals je misschien al gelezen hebt tussen de regels door is dat ik het echt heel druk heb. Ik heb school, vrienden, fietsen, Netflix en ook nog mijn werk (ander leuk feitje, ik werk bij de Hema) en Lisa en Rhodé zitten allebei in hun examenjaar dus het wordt nogal moeilijk maar we doen ons best!

Groetjes Lobke😘😘

Ps. Hoeraaa onze blog bestaat 1 jaar🎊🎉🎀

Advertenties

One thought on “10 weird facts About me🤓

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s