Zo voorkom je een miskoop!

Met deze tips voorkom je miskopen en hopelijk gaat dit veel geld besparen (En van dat geld kunnen we weer lekker shoppen)…

Elke vrouw herkent dit, Het is de tijd van de Sale of je loopt lekker in de Primark of dat jurkje waar je vriendin helemaal gek van is en je moet hem kopen. Vaak zitten hier toch gigantische miskopen bij,  het hangt maar een beetje in de kast met het kaartje er nog aan en je trekt het nooit aan. Tja miskopen blijft toch een vervelend ding.

Zo voorkom je miskopen.

1. Kijk eerst naar het kledingstuk dan pas naar de prijs.

De meeste vrouwen kijken gelijk naar het prijskaartje. niet doen! Bepaal eerst of je het echt mooi vind of je het echt wat vind, Of het echt jou stijl is. Al vind je het leuk kijk dan naar het prijskaartje. Zo voorkom je dat je iets gaat kopen omdat het goedkoop is en niet omdat je het leuk vind.

426366_334013013312319_100265060020450_893513_626255785_n_large

2. Voordat je iets koopt denk aan je kledingkast.

Oke, Kijk deze super leuke rode sneakers voor maar 10 euro! Ik ga ze doen zijn super leuk toch?  NEE. Misschien zijn ze wel enorm leuk. maar denk eerst goed na of ze bij jou kledingkast passen of ze überhaupt ergens bijpassen. Zo ja neem ze tuurlijk mee! Maar als ze nergens bijpassen staan ze maar op je schoenenrek totdat ze worden aan getrokken maar ze worden nooit aangetrokken omdat ze nergens bijpassen.

Tumblr_lm4ztqu6ui1qd5be0o1_500_large

3. zorg dat je altijd alles aan past!

Neem niet iets mee zonder te passen. De kans dat je het niet past is erg groot en dat zou zonde zijn. Of je vind het jezelf niet staan. Probeer het altijd eventjes te passen.

4. Reclames

O wee, die reclames! Ze zijn ervoor gemaakt om ons te verleiden tot  het kopen van bepaalde producten. En soms trappen we er met open ogen en een genoegen in. In onze verbeelding zien we er met het kledingstuk dat het model draagt precies zo uit als zij. Maar in werkelijkheid ligt dat helaas vaak toch een beetje anders…


En stel al heb je toch een gigantische miskoop begaan. Geen zorgen je kan het altijd nog verkopen en er iemand anders blij mee maken.

Dit waren mijn tips ik hoop dat je er iets aan hebt gehad!

liefs lisa

Advertenties

13 reacties op ‘Zo voorkom je een miskoop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s